Skalling Skulpturer

Skallingen er et lille, enestående stykke Danmark i den nordligste del af Nationalpark Vadehavet. Den barske natur, stilheden, dyrelivet og de store vidder har gennem tiderne virket dragende på mange mennesker. For en kort stund vil denne halvøs skønne natur spille sammen med kunsten i et skulpturprojekt, som alle får mulighed for at opleve.


11 kunstnere – med vidt forskellige baggrunde - har skabt 11 skulpturer, der tilsammen vil udgøre udstillingen Skalling Skulpturer. Kunstnerne bor alle forholdsvis tæt på Skallingen og kender området godt. De har i deres arbejde med skulpturerne hentet inspiration fra halvøen og det omgivende hav, og således kommer udstillingen - gennem skulpturerne - til at rumme en række små fortællinger om netop Skallingen. De 11 værker kommer til at stå med havet, klitterne og den høje himmel som ramme.


Den officielle åbning af Skalling Skulpturer vil finde sted lørdag den 1. september kl. 13.00 ved nedgangen fra den store, nordlige p-plads på Skallingen. Udstillingen strækker sig over en lille kilometer på stranden og kan opleves indtil den 30. september 2012.
 

Medvirkende kunstnere
Alice Mikkelsen, Ann Møller, Bjørn Thomsen, Carsten Munch, Johny Wilslew, Jytte Jespersen, Lars Waldemar, h.LAUSEsøgaard, Lene Hassig Vilslev, Palle Bønnelykke og Tessa Tøstesen.


LØRDAG D. 1. SEPTEMBER 2012 KL. 13.00
Officiel åbning


FREDAG D. 31. AUGUST – SØNDAG 30. SEPTEMBER 2012
Stranden på Skallingen, Ho, 6857 Blåvand


Gratis adgang.