Kseniya Simonova - a Lady of the Sand

Ukrainske Kseniya Simonova har optrådt for såvel præsidenter som kongelige, og Vadehavsfestival 2012 har nu fornøjelsen af for første gang at kunne præsentere den internationale sandkunstner på dansk jord. Mange vil huske Kseniya Simonova fra det ukrainske bidrag ved Det Europæiske Melodi Grand Prix 2011, hvor hun fortolkede sangen ved hjælp af sand. Siden er optagelser af hendes fantastiske optrædener gået verden rundt og er blevet set over 25 mio. gange på internettet.

Kseniya Simonova animerer historier i sand med små strøg og skub på en oplyst plade, som filmes og samtidigt vises på en storskærm for publikum. Man bliver draget ind i historien, som den udfolder sig i ustandseligt skiftende sandbilleder, og man kan undre sig over, hvordan Kseniya Simonova formår at fortælle så levende historier i sand.
Kseniya Simonova præsenterer to sandhistorier, der på hver sin måde omhandler mennesket og naturen. Dette er en helt enestående mulighed for at opleve den talentfulde sandkunstner på nærmeste hold.
 
Få en smagsprøve på Kseniya Simonovas talent på hjemmesiden www.simonova.tv.
 
 
LØRDAG D. 1. SEPTEMBER & SØNDAG D. 2. SEPTEMBER 2012 KL. 16.00-16.40
Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg
 
Gratis adgang med billet - UDSOLGT
 

Eventuelt ubenyttede pladser fordeles umiddelbart forinden forestillingen.